Pawnacamp – family section


Adult : 1500 (Above 12 Years)
Children : 750 (5 to 12 Years)
Infant : complementary for first 2 infants
Select check-in date


Free activities : Cricket, Badminton, football, volleyball, Playing card, carom.
Paid activities : Trekking. (extra cost, 500 for entire group)

Event schedule :

  • Check-in After 4:00 PM
  • Snacks at 5:30 PM to 6:00 PM
  • BBQ at 7:30 PM to 8:30 PM (limited – half kilo for 2 person)
  • Dinner at 9:00 PM to 10.30 PM (veg/non-veg – Unlimited)
  • Bonfire after dinner
  • Next day breakfast at 8:00 AM to 9:00 AM
  • Check-out around 11:00 AM

You will get to spend overnight in a tent beside lake. Inside tent you will get foam mattress, bed-sheet, pillow and one blanket per person.

Transportation is not included in the price. you can bring your own vehicle for fun ride or you can hire a cab from Lonavala to Thakursai which will cost you around 1000 rupees one side. Free private parking space is available.

Things to do :

  • Just relax beside lake
  • trek to the nearby Tikona fort
  • Enjoy the Bonfire in night
  • Make you own BBQ
  • Playing sport activities on campground

Things to carry

  • Torch
  • Personal medicines
  • Extra pair of clothes, towel
  • Comfortable footwear
  • warm clothing or extra blanket(during winters)
  • Umbrella (during monsoon)

Getting here

  • From Mumbai:
    (1) Drive on the National express highway towards Pune – Don’t get into the Lonavala city instead drive towards Pune – Take left from Rautwadi bridge, which comes after 0.5 km from Kamshet tunnel (Don’t miss the turn !) – Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Lonavala by train or bus and then hire vehicle from Lonavala to campsite (Contacts will be provided if need to hire car/jeep)
  • From Pune:
    (1) Come to Kamshet by Old Mumbai-Pune highway – Take left and Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Kamshet by local train or bus hire car or jeep from kamshet to campsite

Frquently Asked Questions
Q 1) Is it available for this weekend ?
Ans : It is available for every weekend and weekday.

Q 2) Can I pay While check-in ?
Ans : No, You need to transfer some amount in advance. (Invoice will be sent)

Q 3) How many people can accommodate in one tent ? What is its size?
Ans : We have 2 person tents, 3 person tents and 4 person tents.

Q 4) Is the camping safe for woman and children ?
Ans : Yes, 100 %, We are always there to assist you.

Q 5) What are arrangements in a tent ?
Ans : Tent has proper mattresses, bedsheets, pillow, etc.

Q 6) Is toilet attached to tent ?
Ans : No, Toilet is not attached to tent. Its outside.

Q 7) Are there wild animals or insects ?
Ans : No, There no wild animals and also we repel the peskiest of insects.

Q 8) Is there enough food provided ? Can i order more ?
Ans : Yes, the dinner is unlimited. However the BBQ is limited but you order it again.

Q 9) Do we have to roast our own BBQ ?
Ans : Its Your choice. We can make it for you.

Q 10) How is the mobile network at the campsite?
Ans : Jio, Idea, BSNL, Airtel, Vodafone is Good. Other networks are Poor or unreachable sometime.

Q 11) Are the washrooms at campsite clean ?
Ans : Yes, We make sure that its clean and hygienic time to time.

Q 12) Who are the staff at the campsite?
Ans : We, Native people from Pavana region will be there to serve you.

Ask more questions on WhatApp or call 9834122218 Or Call 8381004848/8888038891

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %


There are no reviews yet.

Be the first to review “Pawnacamp – family section”