Pawna Lake camping – A

4.50 out of 5 based on 11 customer ratings
(11 customer reviews )


Adult : 1500 (Above 12 Years)
Children : 750 (5 to 12 Years)
Infant : complementary for first 2 infant
Select Check-in date


360° View

Free activities : Soft Archery, Dart game, Box Cricket.
Paid activities : Trekking. (extra cost, 500 for entire group)

Location A is the first campground of Pawna lake. Its is around 20 KMs from Lonavala, situated at the perfect spot at Pawna lake. You can see the view of Tung fort and the sunset is awesome. This location has wider space so you can roam around the edge of lake. This location is around 100 meters from main road. Your vehicle can come down to the parking area beside campground (not in monsoon only).

Other : Free parking beside campground, Four western and one Indian toilet available.

Event schedule for location A :

  • Check-in After 4:00 PM
  • Snacks from 5:30 PM to 6:00 PM
  • BBQ from 7:30 PM to 8:30 PM (limited – half kilo for 2 person)
  • Dinner from 9:00 PM to 10.30 PM (Veg/Non-veg – Unlimited)
  • Bonfire after 9.30 PM
  • Next day breakfast from 8:00 AM to 9:00 AM
  • Check-out at 11:00 AM

You will get to spend overnight in a tent beside lake. Inside tent you will get foam mattress, bed-sheet, pillow and one blanket per person.

This campsite is 21 kms from Lonavala. Transportation is not included in the price. you can bring your own vehicle for fun ride or you can hire a cab from Lonavala to Thakursai which will cost you around 1000 rupees one side. Free private parking space is available.

Things to do :

  • Just relax beside lake
  • trek to the nearby Tikona fort
  • Enjoy the Bonfire in night
  • Make BBQ
  • Playing sport activities on campground

Getting here

  • From Mumbai:
    (1) Drive on the National express highway towards Pune – Don’t get into the Lonavala city instead drive towards Pune – Take left from Rautwadi bridge, which comes after 0.5 km from Kamshet tunnel (Don’t miss the turn !) – Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Lonavala by train or bus and then hire vehicle from Lonavala to campsite (Contacts will be provided if need to hire car/jeep)
  • From Pune:
    (1) Come to Kamshet by Old Mumbai-Pune highway – Take left and Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Kamshet by local train or bus hire car or jeep from kamshet to campsite


Q 1) For which day, it is available ?
Ans : It is available for all weekday and weekend.

Q 2) Can I pay While check-in ?
Ans : No, You need make advance booking on this website by paying deposit.

Q 3) Is the camping safe for woman and children ?
Ans : Yes, 100 %, We are always there to assist you.

Q 4) What are arrangements in a tent ?
Ans : In a tent we provide foam mattresses, bedsheets, pillow and blanket.

Q 5) Is toilet attached to tent ?
Ans : No, Toilet is not attached to tent. Its outside the tent and these are common toilets

Q 6) Are the washrooms at campsite clean ?
Ans : Yes, We make sure that its clean and hygienic time to time.

Q 7) Are there wild animals or insects ?
Ans : No, There no wild animals and also we repel the peskiest of insects.

Q 8) Is there enough food provided ? Can i order more ?
Ans : Yes, the dinner is unlimited. However the BBQ is limited but you order it again.

Q 9) Do we have to roast our own BBQ ?
Ans : Its Your choice. We can make it for you.

Q 10) How is the mobile network at the campsite?
Ans : Jio, Idea, BSNL, Airtel, Vodafone is Good. Other networks are Poor or unreachable sometimes.

Q 11) Who are the staff at the campsite?
Ans : Native people from Pawna region will be there to serve you.

Ask more questions on WhatApp or call 9834122218 Or Call 8381004848/8888038891

Instructions :

• It is mandatory for guests to present valid photo identification at the time of check-in.

• It is mandatory for guests to pay the remaining booking amount while check-in.

Customers' review

Rated 4.50 out of 5 stars
11 reviews
5 stars 8 72 %
4 stars 1 9 %
3 stars 1 9 %
2 stars 0 0 %
1 star 1 9 %

11 reviews for Pawna Lake camping – A

    1 out of 5

    Management is zero

    3 out of 5

    bad services

    5 out of 5

    Amazing place with a great view. Other arrangements were good. Perfect camping site to unwind for a day and to spend time withfrnds and family. Special shout out to the guy managing the camping site, Ganesh. He is the coolest and most energetic person, who will help u with everything.

    5 out of 5

    Best place to hangout in weekend. enjoy at full speed

    5 out of 5

    Nice camping. Amazing staff

    5 out of 5

    (verified owner)

    It was pleasant experience to enjoy the time in nature beauty away from your hectic schedules. It was my first experience of camping and I liked it very much. Such a calm and neat place. I would definitely visit again. Thanks

    5 out of 5

    One can reach there when sun becomes cool and can spend whole night sitting beside the bonfire and lake enjoying and doing barbeque. Full moon day would be great for lake charmers. Early morning birds watcher can have nature at its best, lots of water birds like kingfishers, egrets, herons & ducks can be photographed. Its a good worth weekend getaway from Mumbai.

    5 out of 5

    excellent location ! Loved doing camping here

    5 out of 5

    pawna lake camping is one of the superb place to visit in holiday. Thank you so much pawnacamp team

    5 out of 5

    This place is fantastic and we had experienced boating for so long for the first time. There was no AC. There was room as well as tents so we had choice. Non-veg meal was tasty and especially the bbq. The staff and dinesh sir was overwhelming. We loved the bonfire. We would definitely visit again.

    4 out of 5

    If anyone like natural beauty and want to enjoy the best, one should go for campaign. Being in this campaign since we were 3 girls only was scared of security but was very safe n secure. So thanks a lot for your service.  Regards,Anjali

Add a review