Pawna lake camping – F

4.30 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 customer reviews )


Adult : 1500 (Above 12 Years)
Children : 750 (5 to 12 Years)
Infant : complementary for first 2 infants
Select Check-in date


360° View

Free activities : Volleyball, Cricket, Dart game, Archery, Carom, Lagori, Badminton
Paid activities : Trekking. (extra cost, 500 for entire group)

Welcome to location F, This location of pawnacamp is about 25 KMs away from Lonavala while other locations are 20 KMs. But this extra 5 KMs are worth if you are looking for peace. This location is very nature and surrounded by trees. You will hear sound of water and birds chirping. The team operating here has consistence performance and the best team from Pawnacamp. This location is best if you are looking for celebrating birthday or anniversary. We can arrange lot of things here including cake, decoration,..etc. One big tent of 12 people is available on this location that can be provided if necessary.

Other : Two western toilets at location F

Event schedule for location F :

  • Check-in After 4:00 PM
  • Snacks at 5:30 PM to 6:00 PM
  • BBQ at 7:30 PM to 8:30 PM (limited – half kilo for 2 person)
  • Dinner at 9:00 PM to 10.30 PM (veg/non-veg – Unlimited)
  • Bonfire after dinner
  • Next day breakfast at 8:00 AM to 9:00 AM
  • Check-out around 11:00 AM

Things to do :

  • Just relax beside lake
  • trek to the nearby Tikona fort
  • Enjoy the Bonfire in night
  • Make you own BBQ
  • Playing sport activities on campground

Things to carry

  • Torch
  • Personal medicines
  • Extra pair of clothes, towel
  • Comfortable footwear
  • warm clothing or extra blanket(during winters)
  • Umbrella (during monsoon)

Getting here

  • From Mumbai:
    (1) Drive on the National express highway towards Pune – Don’t get into the Lonavala city instead drive towards Pune – Take left from Rautwadi bridge, which comes after 0.5 km from Kamshet tunnel (Don’t miss the turn !) – Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Lonavala by train or bus and then hire vehicle from Lonavala to campsite (Contacts will be provided if need to hire car/jeep)
  • From Pune:
    (1) Come to Kamshet by Old Mumbai-Pune highway – Take left and Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Kamshet by local train or bus hire car or jeep from kamshet to campsite


Q 1) Is it available for this weekend ?
Ans : It is available for every weekend and weekday.

Q 2) Can I pay While check-in ?
Ans : No, You need to transfer some amount in advance. (Invoice will be sent)

Q 3) How many people can accommodate in one tent ? What is its size?
Ans : This location generally accommodate 3 to 4 Person per tent

Q 4) Is the camping safe for woman and children ?
Ans : Yes, 100 %, We are always there to assist you.

Q 5) What are arrangements in a tent ?
Ans : Tent has proper mattresses, bedsheets, pillow, etc.

Q 6) Is toilet attached to tent ?
Ans : No, Toilet is not attached to tent. Its outside.

Q 7) Are there wild animals or insects ?
Ans : No, There no wild animals and also we repel the peskiest of insects.

Q 8) Is there enough food provided ? Can i order more ?
Ans : Yes, the dinner is unlimited. However the BBQ is limited but you order it again.

Q 9) Do we have to roast our own BBQ ?
Ans : Its Your choice. We can make it for you.

Q 10) How is the mobile network at the campsite?
Ans : Jio, Idea, BSNL, Airtel, Vodafone is Good. Other networks are Poor or unreachable sometime.

Q 11) Are the washrooms at campsite clean ?
Ans : Yes, We make sure that its clean and hygienic time to time.

Q 12) Who are the staff at the campsite?
Ans : We, Native people from Pavana region will be there to serve you.

Ask more questions on WhatApp or call 9834122218 Or Call 8381004848/8888038891

See 360º View (Click here)

Customers' review

Rated 4.30 out of 5 stars
6 reviews
5 stars 5 83 %
4 stars 1 16 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

6 reviews for Pawna lake camping – F

    4 out of 5

    Nice Experience.. enjoyed activities.. Better for group best for couple ;) Would suggest to keep family tent away from other tents.. Will recommend this place to friends for sure.. service is also good. keep improving things.

    5 out of 5

    Place is far from concrete jungle. I got best Camping experience over here. Best location.

    5 out of 5

    I visited here last weekend,,This is One of the Most Beautiful Camp site,,I Enjoyed A Lot ,,We can See Mind Blowing Scenery From Here ,,Loved it

    5 out of 5

    Tents are clean. Sleeping mattress are very comfortable. Service was to good

    5 out of 5

    Great expirience. Camping in natural atmosphere. Awsome food quality is too good specaily non veg

    5 out of 5

    mindsoothing nature and great experience

Add a review