Pawna lake camping – C

4.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews )


Adult : 1800 (Above 12 Years)
Children : 900 (5 to 12 Years)
Infant : complementary for first 2 infants
Select Check-in date


free activities: Badminton, Carrom, Chess, Ludo, Dart game, Volleyball, Football, Cricket, Hola-hoop, Disk throw, Roaping,
Paid activity: Horse riding

Other : Two western toilets at location C

Event schedule for location C :

  • Check-in After 4:00 PM
  • Snacks at 5:30 to 6:00 PM – Tea or coffee and onion pakoda or Sugarcane juice
  • Unlimited Starter at 7:30 to 8:30 PM – Chicken sukha or Chicken chilli or panner chilli or vej-manchurian
  • Dinner at 8:00 to 10.30 PM (veg/non-veg – Unlimited)
    • Vej : dal tadka, dal fry, mix vej, Salad, roti, steamed rice
    • Nonvej : Chicken curry, Chicken sukha, Salad, roti, steamed rice
  • Bonfire after dinner
  • Next day breakfast at 8:00 to 9:00 AM
  • Check-out at 11:00 AM

You can buy any other food at onsite restaurant

This campsite is 14 kms from Lonavala. Transportation is not included in the price. you can bring your own vehicle for fun ride. Free private parking space is available.

Things to do :

  • Just relax beside lake
  • Enjoy Horseriding
  • trek to the nearby Tikona fort
  • Enjoy the Bonfire in night
  • Playing sport activities on campground

Things to carry

  • Torch
  • Personal medicines
  • Extra pair of clothes, towel
  • Comfortable footwear
  • warm clothing (during winters)
  • Umbrella (during monsoon)

Getting here

  • From Mumbai:
    (1) Drive on the National express highway towards Pune – Don’t get into the Lonavala city instead drive towards Pune – Take left from Rautwadi bridge, which comes after 0.5 km from Kamshet tunnel (Don’t miss the turn !) – Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Lonavala by train or bus and then hire vehicle from Lonavala to campsite (Contacts will be provided if need to hire car/jeep)
  • From Pune:
    (1) Come to Kamshet by Old Mumbai-Pune highway – Take left and Come to Pavananagar and then to Campsite by taking help of google map location which will be provided after booking.
    (2) If you are not bringing own vehicle then come to Kamshet by local train or bus hire car or jeep from kamshet to campsite


Q 1) Is it available for this weekend ?
Ans : It is available for every weekend and weekday.

Q 2) Can I pay While check-in ?
Ans : No, You need to transfer some amount in advance. (Invoice will be sent)

Q 3) Is the camping safe for woman and children ?
Ans : Yes, 100 %, We are always there to assist you.

Q 4) What are arrangements in a tent ?
Ans : Tent has proper mattresses, bedsheets, pillow, etc.

Q 5) Is toilet attached to tent ?
Ans : No, Toilet is not attached to tent. Its outside.

Q 6) Are there wild animals or insects ?
Ans : No, There no wild animals and also we repel the peskiest of insects.

Q 7) Is there enough food provided ? Can i order more ?
Ans : Yes, the dinner is unlimited. However the BBQ is limited but you order it again.

Q 8) Do we get BBQ ?
Ans : BBQ is not included in package. You can pay extra at the property for BBQ

Q 9) How is the mobile network at the campsite?
Ans : Jio, Idea, BSNL, Airtel, Vodafone is Good. Other networks are Poor or unreachable sometime.

Q 10) Are the washrooms at campsite clean ?
Ans : Yes, We make sure that its clean and hygienic time to time.

Q 11) Who are the staff at the campsite?
Ans : We, Native people from Pavana region will be there to serve you.

Ask more questions on WhatApp or call 9834122218 Or Call 8381004848/8888038891

Customers' review

Rated 4.00 out of 5 stars
5 reviews
5 stars 3 60 %
4 stars 1 20 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 1 20 %

5 reviews for Pawna lake camping – C

    5 out of 5

    Its very beautiful.. Staff and service is very good..its very joyful and friendly..view is very good

    5 out of 5

    Loved the services

    1 out of 5

    Inside a very dirty boat club. Not natural at all. Only enjoyable of u like being in a tent in ur garden.

    5 out of 5


    4 out of 5

    Tents we're good, location is good, quite close to lake.. staff is very helpful. They provided whatever we asked for. Food provided was good.

Add a review